fbtw
logo

Razvoj WEB aplikacija, IT outsourcing.

Naša kompanija stvara prilagođeni softver za pojedince, startupe, mala i srednja preduzeća.

korporativno
Razvoj

Pomoći ćemo vam da napravite jedinstvenu korporativnu web stranicu sa funkcijama koje su potrebne vašem preduzeću.
devPagesImg
Korporativna veb lokacija je svojevrsno „lice“ kompanije, stoga su kompetentni dizajn i arhitektura resursa, dizajnirani da ostave pravi utisak na posetioce, od presudne važnosti. Sajt treba da se podudara sa opštim stilom kompanije. U zavisnosti od vrste aktivnosti, možete se držati minimalizma ili stvoriti nešto svetlo i složeno.
Korporativna veb lokacija je Internet resurs koji pruža detaljne informacije o aktivnostima organizacije ili preduzeća: opis usluga, istoriju razvoja, uslove saradnje, mrežne usluge, otvorena radna mesta, zanimljive ponude, vesti i druge činjenice i događaji koji odražavaju kompaniju aktivnosti. Sve informacije predstavljene na veb lokaciji obično se prikupljaju u jedinstvenu bazu podataka kojom se može upravljati. Korporativna veb lokacija razlikuje se od veb stranice sa jednom stranicom ili odredišne stranice po svojoj strukturi na više nivoa i velikim količinama informacija.
Zadaci koje rešava korporativna veb lokacija: pružanje celodnevnog pristupa najnovijim informacijama; automatski prijem naloga i njihova obrada; sprovođenje anketa i istraživanja; vođenje reklamnih kampanja; obrada pošte, organizacija slanja pošte; proširenje baze kupaca i geografije prodaje; osiguravajući prepoznavanje među potencijalnim kupcima.
Druga vrsta veb aplikacija potpada pod koncept „korporativne stranice“ - internog resursa stvorenog za poslovnu komunikaciju između zaposlenih. Ovo je složen softverski proizvod koji vam omogućava postavljanje zadataka u okviru jedne organizacije, upotrebu jedinstvene baze podataka, uspostavljanje interakcije između geografski distribuiranih ogranaka itd.
Na internoj korporativnoj veb stranici mogu biti prisutni sledeći odeljci: lični račun zaposlenog; interno ćaskanje; raspored korporativnih događaja; modul za upravljanje vremenom; interne vesti, naredbe, naredbe; skladište datoteka za organizovanje toka dokumenata itd.
Tri su pokazatelja koja direktno utiču na stepen udobnosti korisnika na vašem resursu:
Jednostavnost. Svaki korisnik treba da razume kuda vodi svaka veza i gde da traži informacije. Brza pretraga, dobro promišljena navigacija, najmanje klikova za prelazak u željeni odeljak. Odzivnost i SEO optimizacija. Sajt mora da reaguje na bilo koji mobilni uređaj i optimizaciju pretraživača. Brzina i stabilnost. Stranice bi se trebale učitavati brzo, što takođe zavisi od udela stranica stranica i tačnih podešavanja hostinga. Veb lokacija za korporativno poslovanje mora imati funkcionalan sistem za upravljanje sadržajem ili CMS. Kontrolni sistemi su obično jednostavni i omogućavaju vam održavanje resursa, dodavanje promena čak i neiskusnom korisniku bez veština programiranja.
MORATE LI RAZVOJITI WEB PRIJAVU?
RADIMO VIŠE
OD DRUGIH

MI NAM PRUŽAMO
IT usluge

ZZZ WEB IT razvio je WEB aplikacije različite složenosti u različitim oblastima: poslovanje, proizvodnja, javni sektor, bankarstvo, obrazovanje, zabava, medicina i mnoge druge.

Razvoj CRM sistema po narudžbini

arrow

Razvoj ERP sistema

arrow

Razvoj aplikacija za banke

arrow

Outsourcing razvoj

arrow

Razvoj WEB aplikacija

arrow