fbtw
logo

Razvoj WEB aplikacija, IT outsourcing.

Naša kompanija stvara prilagođeni softver za pojedince, startupe, mala i srednja preduzeća.

Razvoj
CRM
sistema

Naša kompanija može da kreira CRM sistem koji odgovara vašem poslovanju.
devPagesImg
CRM (upravljanje odnosima sa klijentima) je upravljanje sistemom prodaje, koje je usmereno na proces rada sa klijentima. CRM je sistem dizajniran tako da prikupi i čuva podatke o kupcima na naručenom redosledu. U ovom sistemu se ručno unose kontakti kupcima i ostale informacije potrebne za određenu vrstu poslovanja. Jedan od glavnih ciljeva je pojednostavljenje rada sa klijentima, što ga čini brže i lakše. Svi komunikacijski kanali i celokupna istorija prodaje nalaze se na jednom mestu, CRM interfejs.
U takvom sistemu svi klijenti imaju lične kartice, gde se čuva sva prepiska, pa čak i zapisi telefonskih razgovora. U isto vreme, CRM može da čuva istoriju porudžbina i pojedinačne preferencije kupaca. Pored spoljnih komunikacija, CRM vam omogućava i praćenje produktivnosti zaposlenih. Za to su odgovorni moduli slični funkcionalnosti tragačima zadataka. Korisnici postavljaju zadatke jedni drugima, označavaju rokove za njihovo izvršenje i rezultat. Potom se na osnovu ovih akcija generišu statistike i vizualizacija toka posla. U zavisnosti od delokruga kompanije i specifičnog CRM sistema, mogu se povezati dodatni moduli. Naročito:
• Korporativni sistem upravljanja sajtom.
• Sistemi za izgradnju prodajnih levka. Na primer, moduli za podešavanje kontekstualnog oglašavanja ili ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama.
• Usluge e-biltena.
• Skladište u oblaku.
• Glasnici.
MORATE LI RAZVOJITI WEB PRIJAVU?
RADIMO VIŠE
OD DRUGIH

MI NAM PRUŽAMO
IT usluge

ZZZ WEB IT razvio je WEB aplikacije različite složenosti u različitim oblastima: poslovanje, proizvodnja, javni sektor, bankarstvo, obrazovanje, zabava, medicina i mnoge druge.

Razvoj CRM sistema po narudžbini

arrow

Razvoj ERP sistema

arrow

Razvoj aplikacija za banke

arrow

Outsourcing razvoj

arrow

Razvoj WEB aplikacija

arrow