fbtw
logo

Razvoj WEB aplikacija, IT outsourcing.

Naša kompanija stvara prilagođeni softver za pojedince, startupe, mala i srednja preduzeća.

Razvoj
WEB aplikacija
na steku:

Javascript
Next.JS
React.js
Node.JS

Razvoj VEB aplikacija u Javascript.

Počnimo sa činjenicom da ovo nije samo programski jezik, već veb programski jezik, a stvoren je posebno za razvoj aplikacija koje će postojati na Internetu, kao i na raznim veb stranicama. Kod jezika Javascript obrađuju gotovo svi savremeni pregledači, kao što su: Google Chrome, FireFok, Opera, Internet Ekplorer itd. Ali zašto koristimo Javascript kod u svojim projektima i pri razvoju aplikacija? U nastavku opisujemo neke od zadataka koji se mogu postići pomoću Javascripta:js for sofware
  1. Dodavanje interakcija sa radnjama korisnika na veb stranicama. Šta to znači? - Jednostavno - Ako je korisnik pogrešno popunio obrazac (polje u obrascu), prikazaće se greška.
  2. Dodavanje logike u aplikaciju. Veb stranica će proizvesti željeni rezultat, u zavisnosti od ponašanja korisnika. Na primer: ako je korisnik pomerio kursor miša van prozora sa stranicom, tada će se na ovoj stranici pojaviti obrazac sa ponudom za registraciju ili će se "iskočiti" ponuda sa promotivnim kodom za porudžbinu. Sigurni smo da ste na takve sajtove već nailazili.
  3. Ako morate da dodate matematičke proračune na svoje veb stranice. Recimo da kada korisnik popuni neke podatke u obliku na veb stranicama, potrebno je izvršiti proračune i prikazati rezultat u drugom polju za unos ili negde drugde.
  4. Dodavanje efekata na veb stranice koji zahtevaju računske operacije. Na primer, pokretni elementi, plutajući i skrivajući elementi i drugi.

Razvoj WEB aplikacija na Next.

Moramo odmah da kažemo da je nekt.js okvir zasnovan na reaktu i čvoru.js, o tome nećemo pisati o upotrebi reakcije.js i čvora.js u projektima koje razvijamo. Sljedeća.JS funkcija je da vam omogućava da kreirate veb aplikacije sa poboljšanim performansama i poboljšanim korisničkim iskustvom koristeći dodatne funkcije Pre-Rendering, kao što su puni prikaz na strani servera (SSR) i generacije statičke stranice (SSG).next for sofware
  • Šta je na strani servera ili SSR? Omogućava vam pristup svim potrebnim podacima da biste izgradili stranicu na serveru. SSR omogućava veb stranicama da se pokrene u manje vreme i poboljša poslove korisnika zbog činjenice da se brzina reakcije povećava.
  • SEO ili samo optimizacija pretraživača. Upotreba SSR-a takođe vam daje prednost u SEO-u, što vam pomaže vašoj veb lokaciji da zauzima više položaje na stranicama rezultata pretraživača. SSR podiže ocenu veb lokacija za SEO, jer su utovareni brži i sadržaj sadržaja može se istražiti pomoću SEO tragača.
  • Radite sa oznakom <head>. Next.JS takođe vam omogućava da uredite oznaku <head> na mestu, što se ne može učiniti u reaktu. Oznaka je glavni deo metapodataka veb stranica i doprinosi povećanju ocene veb stranice SEO
Glavna prednost aplikacija kreiranih next.JS je da su stranice sajta ili veb aplikacija učitane mnogo brže od reakcije aplikacija, zahvaljujući ugrađenom prikazivanju na strani servera, kao i da next.JS podržava izvozne funkcije Statičke stranice.
MORATE LI RAZVOJITI WEB PRIJAVU?
RADIMO VIŠE
OD DRUGIH

NAŠ
Loop
RAZVOJ SOFTVERA

Sistemski pristup u razvoju WEB aplikacija primenjujemo na složene i jednostavne IT projekte. Naš tim pokušava da se pridržava ovog ciklusa kada primi nalog za izradu ili razvoj web stranice.
plan
Upoznavanje i stvaranje
1
cycleArrowarrow
dizajn
Napravite vizuelni
2
cycleArrowarrow
stvaranje
Dizajn i izgradnja
3
arrow
podrška
Monitoring, evaluacija i usavršavanje
6
cycleArrowarrow
lansiranje
Optimizacija i lansiranje u život
5
cycleArrowarrow
beta
Testiranje i obuka
4
cycleArrow