fbtw
logo

Razvoj WEB aplikacija, IT outsourcing.

Naša kompanija stvara prilagođeni softver za pojedince, startupe, mala i srednja preduzeća.
industries

MI NAM PRUŽAMO
IT usluge

ZZZ WEB IT razvio je WEB aplikacije različite složenosti u različitim oblastima: poslovanje, proizvodnja, javni sektor, bankarstvo, obrazovanje, zabava, medicina i mnoge druge.

Razvoj CRM sistema po narudžbini

arrow

Razvoj ERP sistema

arrow

Razvoj aplikacija za banke

arrow

Outsourcing razvoj

arrow

Razvoj WEB aplikacija

arrow
MORATE LI RAZVOJITI WEB PRIJAVU?
RADIMO VIŠE
OD DRUGIH

Razvoj
WEB aplikacija
na steku:

Javascript
Next.JS
React.js
Node.JS

Razvoj VEB aplikacija u Javascript.

Počnimo sa činjenicom da ovo nije samo programski jezik, već veb programski jezik, a stvoren je posebno za razvoj aplikacija koje će postojati na Internetu, kao i na raznim veb stranicama. Kod jezika Javascript obrađuju gotovo svi savremeni pregledači, kao što su: Google Chrome, FireFok, Opera, Internet Ekplorer itd. Ali zašto koristimo Javascript kod u svojim projektima i pri razvoju aplikacija? U nastavku opisujemo neke od zadataka koji se mogu postići pomoću Javascripta:js for sofware
  1. Dodavanje interakcija sa radnjama korisnika na veb stranicama. Šta to znači? - Jednostavno - Ako je korisnik pogrešno popunio obrazac (polje u obrascu), prikazaće se greška.
  2. Dodavanje logike u aplikaciju. Veb stranica će proizvesti željeni rezultat, u zavisnosti od ponašanja korisnika. Na primer: ako je korisnik pomerio kursor miša van prozora sa stranicom, tada će se na ovoj stranici pojaviti obrazac sa ponudom za registraciju ili će se "iskočiti" ponuda sa promotivnim kodom za porudžbinu. Sigurni smo da ste na takve sajtove već nailazili.
  3. Ako morate da dodate matematičke proračune na svoje veb stranice. Recimo da kada korisnik popuni neke podatke u obliku na veb stranicama, potrebno je izvršiti proračune i prikazati rezultat u drugom polju za unos ili negde drugde.
  4. Dodavanje efekata na veb stranice koji zahtevaju računske operacije. Na primer, pokretni elementi, plutajući i skrivajući elementi i drugi.

Razvoj WEB aplikacija na Next.

Moramo odmah da kažemo da je nekt.js okvir zasnovan na reaktu i čvoru.js, o tome nećemo pisati o upotrebi reakcije.js i čvora.js u projektima koje razvijamo. Sljedeća.JS funkcija je da vam omogućava da kreirate veb aplikacije sa poboljšanim performansama i poboljšanim korisničkim iskustvom koristeći dodatne funkcije Pre-Rendering, kao što su puni prikaz na strani servera (SSR) i generacije statičke stranice (SSG).next for sofware
  • Šta je na strani servera ili SSR? Omogućava vam pristup svim potrebnim podacima da biste izgradili stranicu na serveru. SSR omogućava veb stranicama da se pokrene u manje vreme i poboljša poslove korisnika zbog činjenice da se brzina reakcije povećava.
  • SEO ili samo optimizacija pretraživača. Upotreba SSR-a takođe vam daje prednost u SEO-u, što vam pomaže vašoj veb lokaciji da zauzima više položaje na stranicama rezultata pretraživača. SSR podiže ocenu veb lokacija za SEO, jer su utovareni brži i sadržaj sadržaja može se istražiti pomoću SEO tragača.
  • Radite sa oznakom <head>. Next.JS takođe vam omogućava da uredite oznaku <head> na mestu, što se ne može učiniti u reaktu. Oznaka je glavni deo metapodataka veb stranica i doprinosi povećanju ocene veb stranice SEO
Glavna prednost aplikacija kreiranih next.JS je da su stranice sajta ili veb aplikacija učitane mnogo brže od reakcije aplikacija, zahvaljujući ugrađenom prikazivanju na strani servera, kao i da next.JS podržava izvozne funkcije Statičke stranice.

Naši projekti

Mi, kao kompanija za razvoj softvera, imamo svoje projekte na koje smo ponosni i koje je implementirao naš razvojni tim koristeći savremene tehnologije Next.js, React.js i Node.js
Mape uma i dijagrami na mrežizimind.me
Veb aplikacija za kreiranje mapa uma i dijagrama u oblaku. Takođe u ovoj aplikaciji možete kreirati grafikone i grafikone. Uz pomoć programa dobijaju se jedinstvene i živopisne slike. Naši glavni korisnici su studenti, menadžeri i programeri.
zimind1zimind2zimind3
Uređivač snimaka ekrana za pregledačziscreen.com
Program ziscreen je dizajniran za uređivanje slika snimljenih u pregledaču pomoću iste aplikacije. Program je besplatan i omogućava brzo uređivanje sa naknadnim slanjem slike - na vaš računar, pomoću veze i direktno na ploču u Trellu.
ziscreen1ziscreen2ziscreen3
Softver za upravljanje računovodstvomzizizi.ru
Prijava za robno, finansijsko, skladišno računovodstvo na mreži. Modularni softver za onlajn računovodstvo i udaljeno skladište - izveštaji, statistika, grafikoni.
zizizi1zizizi2zizizi3
Besplatna stranica sa oglasimamonteland.me
Sajt sa besplatnim oglasima, gde svako može da postavi svoj oglas koristeći svoj lični nalog, nakon registracije na sajtu.
monte1monte2monte3