fbtw
logo

Razvoj WEB aplikacija, IT outsourcing.

Naša kompanija stvara prilagođeni softver za pojedince, startupe, mala i srednja preduzeća.

NAŠ
Loop
RAZVOJ SOFTVERA

Sistemski pristup u razvoju WEB aplikacija primenjujemo na složene i jednostavne IT projekte. Naš tim pokušava da se pridržava ovog ciklusa kada primi nalog za izradu ili razvoj web stranice.
plan
Upoznavanje i stvaranje
1
cycleArrowarrow
dizajn
Napravite vizuelni
2
cycleArrowarrow
stvaranje
Dizajn i izgradnja
3
arrow
podrška
Monitoring, evaluacija i usavršavanje
6
cycleArrowarrow
lansiranje
Optimizacija i lansiranje u život
5
cycleArrowarrow
beta
Testiranje i obuka
4
cycleArrow
    Napomena. Naš IT kompanija može da vam pomogne u razvoju veb aplikacija u bilo kom trenutku vašeg IT projekta.
  1. Plan za kreiranje veb aplikaciju. U ovoj fazi, mi smo razgovarali ciljeva IT aplikacije. Koordinira rokove za sprovođenje razvoj softvera. Mi formiraju tehnički zadatak da stvori veb aplikaciju, uzimajući u obzir preporuke i želje kupca.
  2. Faza izrade veb aplikacije dizajn prototip, koji ćemo pridržavaju kada razvijaju veb sajt. Ovo je veoma važna faza, jer je veoma važno da se razume da je ono što je događaj. Možemo koristiti svoj dizajn prijavu gotovu ili napravite novi.
  3. Stvaranje ili direktno razvio veb aplikacija. Dodeljujemo tim koji će biti angažovani u kreiranju softvera za vas. Ova faza je najduža u vremenu, pošto je najteži deo projekta se sprovodi -. Razvoj
  4. Faza testiranja u IT projektima. Mi pokazujemo projekat potrošača sa glavnim setom funkcija, gde je većina tehničkog zadatka već implementiran. Provere korisnik IT aplikacija, ako se sve bude u skladu sa tehničkom dokumentacijom, zatim prelaska na sledeći korak.
  5. Trči. Postavili smo prikaz veb aplikacije na Internetu.
  6. Podrška. Prilikom primene, može doći nove ideje za poboljšanje veb aplikacije koje možemo implementirati. Takođe, na osnovu prakse, manja poboljšanja nastaju, preciziranja u proračunima i drugim događajima koji zahtevaju podršku kompanije, koji je razvio veb aplikacija.